Goedemorgen, welkom op de Van Egmond Groep Portal!


De Portal van Van Egmond Groep biedt u de mogelijkheid om 24 uur per dag informatie over producten te zoeken en bestellingen te plaatsen. Echter, het is meer dan een webshop. Er zijn namelijk nog veel meer mogelijkheden met deze internettool die het u nog makkelijker maken.

Overname Elauma Waagmeester
Klanten die voorheen de webshop van Elauma Waagmeester gebruikten, dienen nieuwe inlogcodes aan te vragen. U kunt dit doen door op het inlogscherm de optie 'Wachtwoord vergeten' te gebruiken. U ontvangt na het invullen van uw mailadres een link om uw wachtwoord op te vragen in uw mailbox. Lukt dit niet? Stuur dan een bericht naar Patrick Tijssen (p.tijssen@vanegmond.nl). Hij komt er zo spoedig mogelijk bij u op terug.
Klik hier om in te loggen op de voormalige webshop van Elauma Waagmeester. U kunt hierin geen bestellingen meer plaatsen, maar wel uw informatie raadplegen. De inlogcodes hiervoor zijn gelijk gebleven.


Contact
Meer informatie over Van Egmond Groep vindt u op onze internetsite.
Uiteraard kunt u ook direct met ons contact opnemen. Hier vindt u onze contactgegevens.


Tips voor gebruik
De Van Egmond Groep Portal is geoptimaliseerd voor gebruik in combinatie met de volgende browsers: Internet Explorer (vanaf versie 10), Google Chrome of Firefox.