Goedemiddag, welkom op de Van Egmond Groep Portal!

Aanpassing werkwijze orderbevestigingen
 
Wij willen uw bedrijfsprocessen graag zo goed mogelijk ondersteunen en u zo goed mogelijk van informatie voorzien. Vandaar dat wij er voor kiezen om een aanpassing door te voeren in de wijze van orderbevestiging, om de informatie die we u daarmee verstrekken zo betrouwbaar mogelijk te laten zijn. 

Wanneer u bij ons een order plaatst versturen wij automatisch een orderbevestiging met een leverdatum. Voor artikelen die niet op bij ons op voorraad liggen gebruikten we tot op heden de standaard levertijden die onze leveranciers hanteren voor bepaling van de leverdatum in de eerste orderbevestiging. Deze standaard levertijden blijken echter steeds vaker niet accuraat genoeg en worden door veel leveranciers slechts ter indicatie gegeven. Daarom zullen we voortaan in orderbevestigingen bij niet-voorraad artikelen pas een levertijd bevestigen zodra we ook een levertijd bevestigd hebben gekregen van onze toeleveranciers.
Veel van onze klanten stellen het op prijs om wel direct een orderbevestiging te ontvangen, zodat er melding is dat wij de order in ons systeem verwerkt hebben. Op deze eerste orderbevestiging staat dan bij de niet-voorraad artikelen aangeven “Leverdatum volgt”. Zodra we de levertijden bevestigd gekregen hebben van onze leveranciers sturen we een nieuwe bevestiging met leverdata. Uiteraard geldt dit alleen voor de niet-voorraad artikelen die u bij ons besteld. Voor voorraadartikelen wijzigt er verder niets en bevestigen we zoals u gewend bent.
 
Gebruikers van de Portal, OrderExchange en de DICO-standaard ontvangen voorafgaand aan hetgeen hierboven ook nog een ontvangstbevestiging van de order in PDF-formaat. Hieraan wijzigt niets. In orderbevestigingen via de DICO-standaard zal er bij de regels waarvan nog geen leverdatum bevestigd is de leverdatum leeg worden gelaten.

De Portal van Van Egmond Groep biedt je de mogelijkheid om 24 uur per dag informatie over producten te zoeken en bestellingen te plaatsen. Echter, het is meer dan een webshop. Er zijn namelijk nog veel meer mogelijkheden met deze internettool die het je nog makkelijker maken.

Contact
Meer informatie over Van Egmond Groep vind je op onze website.
Uiteraard kun je ook direct met ons contact opnemen.


Tips voor gebruik
De Van Egmond Groep Portal is geoptimaliseerd voor gebruik in combinatie met de volgende browsers: Internet Explorer (vanaf versie 10), Google Chrome of Firefox.