Inloggen
Helukabel H05V2-K en H07V2-K

Om de vereiste normen, zoals beschreven in de IEC 61439, te kunnen garanderen, heeft Helukabel de montagesnoeren H05V2-K en H07V2-K ontwikkeld.

Bekijk het assortiment
Hummel HD-wartels

Onmisbare schakels voor veilige voedingsmiddelenproductie

Bekijk het assortiment
Eaton’s motorstarters en motorbeveiligingen met Push-in klem

Eaton’s portfolio PKZ/DIL heeft nu een identiek assortiment met gereedschapsloze Push-in klemmen

Bekijk het assortiment
Welkom bij Van Egmond Groep

Onze uitgebreide Portal hebben we ingericht voor maximaal gebruikersgemak en volledige transparantie. De Portal is niet alleen bedoeld als webshop om artikelen te kunnen bestellen, maar heeft ook een uitgebreide zoekfunctie en allerlei andere handige functionaliteiten en informatie om het complete engineerings- werkvoorbereidings- en orderproces te ondersteunen. Ontdek alle voordelen en maak je account aan.

Uitgelicht bij Van Egmond Groep
Hummel

Onmisbare schakels voor veilige voedingsmiddelenproductie

Wartels zijn maar kleine schakeltjes in de voedselveiligheidsketen. Het zou echter een misverstand zijn om deze kabeldoorvoer als onbelangrijk af te doen. Niet voor niets luidt het spreekwoord ‘een keten is zo sterk als de zwakste schakel’. Waar het om gaat, is de juiste wartelkeuze.
Bekijk het artikel
Murrelektronik

Voor elke toepassing de juiste switch

Nieuw in het assortiment van Murrelektronik: Xelity IP 20 unmanaged switches en Xelity IP 20 (PROFINET) managed switches. Switches vervullen centralen taken in netwerken. Als intelligente infrastructuurcomponenten lezen ze inkomende gegevens en sturen deze door naar de poort met de overeenkomstige ontvanger.
Bekijk het artikel
Schneider Electric

Energiebeheer in de industrie met Altivar Process Drives

Dankzij intelligente snelheidsregelaars, zoals Altivar Process frequentieregelaars, kunnen machinebouwers en industriële eindgebruikers profiteren van het Industriële Internet of Things (IIoT).

Bekijk het artikel
Helukabel
Philips
Phoenix Contact
Schneider Electric
Siemens
Lapp Kabel
Eaton
Rittal
ABB
Omron
Danfoss
Nexans
TKF
Pilz
WAGO
Weidmuller
nVent
Murrelektronik
Legrand
Werma
Redapt
Pflitsch
Flexa
Wiska
Hawke