Inloggen

Verlichting

8 subcategorieën

Goede verlichting is erg belangrijk. Het heeft invloed op de uitstraling, sfeer, productiviteit én veiligheid. Of je nu op zoek bent naar functionele verlichting, buitenverlichting, duurzame alternatieven of slimme oplossingen, bij ons kun je terecht voor verlichting voor verschillende toepassingen. Onze lichtadviseurs werken graag een situatieanalyse, lichtplan of TCO voor je uit.

Meer informatie

Verlichting kan op geen enkele plek ontbreken, dus ook niet bij jou. Met een goede verlichting creëer je uitstraling, veiligheid, sfeer en zelfs productiviteit. Naast dat je bij Van Egmond Groep terecht kunt voor de daadwerkelijke lichtbronnen, hebben wij ook verschillende toebehoren en aanvullende producten in het assortiment. Zo kan je gemakkelijk op één plek alle producten en componenten vinden die jij nodig hebt voor jouw lichtplan, ook als het aankomt op uitdagende situaties zoals hoge temperaturen, stofbelasting of extra lange levensduur.

Waarom verlichting?

Zonder goed zicht kunnen werkzaamheden niet op een correcte en veilige manier worden uitgevoerd. Zo kan een te donkere omgeving ervoor zorgen dat je ogen extra hard moeten werken om goed te kunnen zien en bijvoorbeeld lezen. Daarnaast is het bij het werken met machines extra belangrijk dat er geen gevaarlijke omgeving is. Daarbij kan een mooie verlichting ook een stuk sfeer aanbrengen aan de omgeving, wat de werkomgeving alleen maar prettiger kan maken.

Welke soorten verlichting zijn er?

Er zijn verschillende soorten verlichting waar je aan kunt denken. Maar je kan hierbij ook denken aan aanvullende producten die jouw lichtplan compleet kunnen maken voor jouw toepassing. De volgende categorieën en producten vallen onder verlichting:

  • Armaturen
  • LED lichtbronnen
  • Lichtbronnen algemeen
  • Lichtlijnsystemen
  • Lichtmasten
  • Lichtregeling
  • Noodverlichting (decentraal)
  • Spanningsrail
  • Toebehoren

Verlichting kopen

Ben je op zoek naar verlichting en de juiste onderdelen hiervoor? Dan kunnen wij bij Van Egmond Groep jou verder helpen. Naast een ruim aanbod in ons assortiment, kunnen we je ook voorzien van een passend en persoonlijk advies en lichtplan. Onze lichtadviseurs zullen jou voorzien van een (merk)onafhankelijk lichtadvies op maat. Zo weet je zeker dat jouw ruimte(s) optimaal worden voorzien van de juiste verlichting en daarbij ook een zo laag mogelijk energieverbruik en hoge lichtopbrengst. Dit zorgt voor een comfortabele en veilige werkomgeving, maar het is ook nog eens goed voor de planeet en jouw portemonnee.

Heb je een vraag of twijfel je nog ergens over? Onze experts staan voor je klaar en beantwoorden de meest complexe en uiteenlopende vragen. Zo kan jij de juiste keuze maken met betrekking tot de verlichting voor jouw ruimte(s). Neem gerust contact met ons op via 0314 375 300 of bereik ons per mail via verkoop@vanegmond.nl.