Inloggen

Stuurstroomkabel

15 subcategorieën

In de industrie, machinebouw, kastenbouw, en meet- en regeltechniek zijn stuurstroomkabels onmisbaar. Onze hoogwaardige en flexibele stuurstroomkabels zijn geschikt voor diverse toepassingen in zowel droge, vochtige als natte machine- en productieomgevingen. Stuurstroomkabels zijn per meter te bestellen of per haspel van 100 meter.

Meer informatie

Stuurstroomkabels bestaan uit meerdere, soms tot wel 200, dunne geleiders die geïsoleerd van elkaar en van de buitenwereld zijn. De kabels zijn met name geschikt voor de industrie, machinebouw, meet- en regeltechniek en kastenbouw. Bij Van Egmond Groep vind je vele soorten stuurstroomkabels. Voor iedere toepassing leveren wij de juiste kabel.

Waarom een stuurstroomkabel?

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare methode om signalen over te dragen, kom je al snel uit bij een stuurstroomkabel. Het doel van deze kabels is om signalen op basis van elektriciteit door te geven van een sensor naar een besturing en van besturing naar actoren, al dan niet met tussenkomst van klemmenkasten.

Met een juist gekozen stuurstroomkabel is een signaaloverdracht vrijwel ongevoelig voor verstoringen.

Er zijn meerdere fabrikanten die stuurstroomkabels ontwikkelen. In ons assortiment vind je de volgende aanbieders:

Zo kies je de juiste stuurstroomkabel voor jouw toepassing

Bij het kiezen van een geschikte stuurstroomkabel spelen een aantal factoren mee. Je kunt onder andere letten op:

  • De spanningsklasse
  • Het aantal adres
  • Het soort materiaal
  • Afschermingen tegen stoorsignalen

Stuurstroomkabel kopen

Twijfel je over je keuze voor een bepaald type stuurstroomkabel? Onze experts helpen je verder. Ze denken met je mee en voorzien je van een een passend advies voor jouw situatie. Bovendien beantwoorden ze de meest uiteenlopende en complexe vragen.

Contacteer ons gerust via 0314 375 300. We zijn ook per mail bereikbaar via verkoop@vanegmond.nl. Onze expert laten hun kennis graag voor je werken.