Inloggen
Terug Categorie
  1. Home
  2. PBM en gereedschap

PBM en gereedschap

7 subcategorieën
Goede veiligheidsmaatregelen en professioneel hoogwaardig gereedschap zijn misschien wel de belangrijkste voorwaarden voor een geslaagde klus. Vereenvoudig de werkzaamheden, beheers veiligheidsrisico’s en beperk de kans op letsel of gezondheidsschade tijdens verschillende werkzaamheden met onze kwalitatief hoogwaardige gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Deze voldoen aan strenge kwaliteitseisen en zijn voorzien van een CE-markering en gebruiksaanwijzing. Meer informatie

Op zoek naar materialen om jouw werk gemakkelijker en veiliger te maken? Met ons aanbod aan PBM (persoonlijke beschermingsmiddelen) met name op het gebied van LOTOTO (Lock out, Tag out, Try out) materiaal en vlamboogbescherming heb je veel keus. Deze persoonlijke beschermingsmiddelen mogen zeker niet ontbreken en zijn vaak zelfs wettelijk verplicht. Daarnaast zorgt verschillend gereedschap ervoor dat verschillende werkzaamheden vereenvoudigd kunnen worden en je overzichtelijk en gecontroleerd te werk kunt gaan.

Welk aanbod aan PBM en gereedschap is er?

Bij Van Egmond Groep hebben we verschillende categorieën waarbinnen jij producten kan vinden die jouw werk vereenvoudigen en je daarbij beschermen. De producten zijn van goede kwaliteit en gerenommeerde fabrikanten. Denk hierbij aan de volgende categorieën:

  • Gereedschap ten behoeve van kabel en buis
  • Handgereedschap
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen
  • Printers
  • Profiel- en railknipapparaten
  • Knip-, strip- en krimpgereedschap
  • Test- en meetinstrumenten

Waarvoor kunnen PBM en gereedschap worden ingezet?

Persoonlijke beschermingsmiddelen en gereedschappen kunnen worden ingezet op verschillende toepassingen. PBM wordt gebruikt bij werkzaamheden waar risico’s, zoals letsel of lichamelijke schade, aan verbonden zijn en helpt deze te voorkomen. De gereedschappen binnen deze categorie zijn breed in te zetten. Zo kan je met de verschillende meet- en testinstrumenten jouw installaties controleren en kunnen gereedschap zoals knip, strip en krimpgereedschap jou helpen bij het bouwen van de installaties.

PBM en gereedschap kopen

Wanneer je PBM en gereedschap wilt kopen, heb je bij Van Egmond Groep een ruimte assortiment om uit te kiezen. Naast dit ruime aanbod hebben we veel kennis en ervaring in huis, wat wij graag inzetten om jou verder te helpen in jouw keuze. Heb je een vraag of twijfel je nog ergens over? Ook dan staan onze specialisten klaar om jou te helpen. Ze beantwoorden de meest uiteenlopende en complexe vragen, zodat weet welk product de oplossing is voor jouw toepassing. Neem gerust contact met ons op via 0314 375 300. Daarnaast zijn wij ook per mail beschikbaar via verkoop@vanegmond.nl.