Inloggen
Terug Categorie
  1. Home
  2. Installatiematerialen

Installatiematerialen

28 subcategorieën

Voor een betrouwbare installatie is goed installatiemateriaal benodigd. Bij Van Egmond Groep vind je divers installatiemateriaal waarmee iedere elektraklus een succes wordt. Ons installatiemateriaal is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die elektrisch contact verbeteren en veilig zijn. Wil je goed voorbereid elektrische installaties aanleggen? Wij helpen je hier graag mee verder.

Meer informatie

Met de juiste installatiematerialen van een goede kwaliteit kan je jouw installaties bouwen en verbinden. De verschillende componenten zorgen ervoor dat je de installatie bijvoorbeeld kunt starten, beveiligen of laten communiceren. De onderdelen zijn dan ook onmisbaar in jouw toepassingen. Met het installatiemateriaal in ons assortiment bouw je een betrouwbare installatie.

Wat zijn installatiematerialen?

De term ‘installatiematerialen’ is wellicht nogal breed en de onderdelen zijn dan ook breed toepasbaar. Of je nu op zoekt bent naar aardlekbeveiliging, bevestigingsmaterialen, kabeldraagsystemen of schakelmateriaal, binnen deze categorie kan je alles vinden voor het bouwen van jouw elektriciteit installaties en stroomkringen. De verschillende installatiematerialen Er vallen dus veel verschillende producten onder de categorie installatiematerialen. Maar waar moet je hierbij dan aan denken? We geven je een greep uit de subcategorieën, zodat jij meer overzicht hebt en nog gerichter kan zoeken naar het juiste product:

  • Aardlekbeveiliging
  • Groepenkasten en energieverdeelsystemen
  • Installatieautomaten
  • Overspanningsbeveiliging
  • Schakelmateriaal
  • Vermogensautomaten, hoofdschakelaars en scheiders

Materialen kopen

Met een breed assortiment en de vele kennis en ervaring, helpen we jou graag bij het vinden van de juiste installatiematerialen voor jouw toepassingen. Op basis van jouw situatie kunnen wij bekijken welke componenten hierbij de beste oplossing zijn en jouw toepassing compleet maken. Heb je advies nodig over welke materialen passen bij jouw situatie? Onze experts staan voor je klaar met persoonlijk advies. Neem gerust contact met ons op via 0314 375 300. We zijn ook per mail bereikbaar via verkoop@vanegmond.nl.