Inloggen
Terug Categorie
 1. Home
 2. Industriële automatisering

Industriële automatisering

8 subcategorieën

Industriële netwerken, PLC-technieken en automatiseringssoftware zijn niet weg te denken bij Industriële Automatisering. Wij bieden een totaalpakket aan automatiseringscomponenten in combinatie met alle denkbare industriële dienstverleningen. Dankzij onze nauwe contacten met vooraanstaande fabrikanten en leveranciers kunnen wij je optimaal ondersteunen bij specifieke automatiseringsprojecten.

Meer informatie

Industriële automatisering is niet meer weg te denken en is dan ook erg belangrijk. Met de combinatie van de juiste componenten, machines, hardware en software kan je een goede oplossing realiseren voor jouw toepassing. Naast dat wij jou kunnen ondersteunen op het gebied van soft- en hardware ontwikkeling en het zogenoemde Smart Industry Platform, hebben wij een breed aanbod aan automatiseringscomponenten in ons assortiment.

Waarom industriële automatisering?

Industriële automatisering helpt jou verder bij het behalen van productie- en projectdoelstellingen. Door de componenten, in combinatie met de juiste aanvullende hard- en software, slim in te zetten, behaal je de volgende optimalisaties:

 • Het verhogen van de output en verbeteren van de kwaliteit
 • Het verlagen van kosten en besparen op energie- en grondstoffenverbruik
 • Het geeft controle en inzicht in de prestaties van jouw verschillende processen en productielijnen

De verschillende componenten binnen industriële automatisering

Er zijn veel componenten en productcategorieën die een bijdrage bieden aan de industriële automatisering. Elk componenten biedt hierbij eigen mogelijkheden en voordelen en dus toegevoegde waarden. Je kunt denken aan onderdelen binnen de volgende categorieën:

 • HMI bedieningspanelen
 • Industriële netwerken en communicatie
 • Industrie PC’s
 • PLC’s (inclusief toebehoren)
 • Programmeerapparaten
 • Software

Componenten voor industriële automatisering kopen

Met onze brede kennis, ervaring en nauwe contacten met verschillende fabrikanten en leveranciers kunnen we jou voorzien van betrouwbaar en onafhankelijk advies. We helpen je dan ook graag bij het vinden van de juiste oplossing en het beantwoorden de meest uiteenlopende en complexe vragen. Neem gerust contact met ons op via 0314 375 300. We zijn ook per mail bereikbaar via verkoop@vanegmond.nl. We laten onze kennis graag voor je werken!