Inloggen
Terug Categorie
  1. Home
  2. Draad en kabel

Draad en kabel

8 subcategorieën

In ons assortiment vind je diverse soorten en maten aan elektrische kabels, snoeren en draden van vooraanstaande leveranciers. Wij leveren o.a. buigzame leidingen, aansluitsnoeren, data- en communicatiekabels, installatiekabels en montagesnoeren van hoge kwaliteit, maar ook voor speciale toepassingen kun je bij ons terecht.

Meer informatie

Draden en kabels kunnen niet ontbreken in jouw installaties. Ze maken de verbinding tussen verschillende componenten en zijn er in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk dat je bij het selecteren van een kabel of draad een juiste keuze maakt, zodat je jouw elektriciteit veilig en juist aanlegt.

Wat zijn kabels en draden?

Kabels en draden maken deel uit van de basis van jouw installaties en zijn grote begrippen, maar wat valt hier nu precies onder in het assortiment van Van Egmond Groep? We hebben veel verschillende soorten draden en kabels in ons assortiment, elk met hun eigen toepassing en onderscheidende kenmerken. Of je nu op zoek bent naar een kabel om signalen en besturingen in jouw installaties te regelen of een draad voor de voorziening van elektriciteit we hebben het in ons aanbod. (H2) Welke soorten kabels en draden zijn er? Om het kiezen en vinden van de- juiste kabels en draden voor jouw toepassing, hebben we een aantal verschillende categorieën gemaakt. Zo kan jij gerichter zoeken en vind je gemakkelijk het product waar jij naar op zoek bent.

  • VD-draad
  • Data- en communicatiekabel
  • Installatiekabel
  • Montagesnoer
  • Signaalkabel
  • Kabels voor speciale toepassingen
  • Buigzame leidingen/aansluitsnoeren

Kabel en draad kopen

Als je op zoek bent naar kabels en draden, zit je bij Van Egmond Groep goed. We hebben een ruim assortiment en bieden je daarmee veel keuze. Naast een ruim assortiment, kunnen we je op basis van onze kennis en ervaring voorzien van een passend en persoonlijk advies. Twijfel je welke kabels en draden geschikt zijn voor jouw toepassing? Onze specialisten beantwoorden de meest uiteenlopende en complexe vragen. Zo kan jij de juiste keuze maken voor jouw toepassing. Je kan contact met ons op nemen via 0314 375 300 of per mail via verkoop@vanegmond.nl. Wij zetten graag onze kennis en ervaring in om jou te helpen.