Inloggen
Terug Categorie
  1. Home
  2. Aandrijftechniek

Aandrijftechniek

6 subcategorieën

Van Egmond Groep levert een breed programma snelle en nauwkeurige servoregelaars, frequentieregelaars en motoren van vooraanstaande leveranciers. Onze hoog dynamische frequentieregelaars en servoregelaars zijn voorzien van motion functies, zoals positioneren en synchroonloop. Met onze jarenlange ervaring adviseren we je graag over de beste regelaar, aandrijving of motion control toepassing.

Meer informatie

Om nog meer controle te krijgen over jouw installaties, kan je gebruik maken van motion en drives. De onderdelen kunnen andere componenten aansturen op basis van verschillende signalen. We hebben bij Van Egmond Groep een ruim aanbod binnen de motion en drives en geven je daarbij graag advies wanneer nodig.

Welke motion en drive onderdelen zijn er?

Binnen ons aanbod zijn er verschillende componenten die zorgen voor controle en aansturing van jouw installaties. Deze onderdelen zijn afkomstig van gerenommeerde leveranciers, zodat jij kan vertrouwen op een hoge kwaliteit en goede prestatie. We hebben de volgende onderdelen binnen motion en drive:

  • Frequentieregelaars
  • Frequentieregelaars toebehoren
  • Motoren
  • Servoregelaars
  • Softstarters

Welke functies hebben de verschillende componenten?

Er zijn verschillende componenten die elk op een eigen manier bijdragen aan de aansturing van de installaties. Zo stuurt een frequentieregelaar op de toerentallen van een elektromotor, ondersteunt een softstarter bij een soepele start van een elektrische aandrijving en zijn de motoren er voor een nauwkeurige een hoogdynamische aandrijving.

Motion en drive onderdelen kopen

Met een breed aanbod en veel kennis en ervaring, helpen we jou graag bij het selecteren van de juiste producten voor jouw toepassingen. Op basis van de situatie kunnen wij kijken welke onderdelen hierbij de beste aanvulling en oplossing zijn en jouw toepassing compleet maken. Heb je advies nodig of heb je nog vragen? Onze specialisten staan voor je klaar met passend en persoonlijk advies en beantwoorden de meest complexe en uiteenlopende vragen. Neem gerust contact met ons op via 0314 375 300. We zijn ook per mail bereikbaar via verkoop@vanegmond.nl.