Digitaal zaken doen

Vergroot je slagvaardigheid met digitalisering
Digitalisering is niet meer weg te denken uit ons privéleven. We ervaren dagelijks het gemak van online contact en de meeste zaken regelen we via pc, laptop, tablet of smartphone. Hetzelfde geldt in ons werk. De industrie ondergaat een digitale transformatie, onder de noemer Smart Industry (of Industrie 4.0). Er zijn echter nog wel de nodige uitdagingen; losse systemen die niet met elkaar communiceren, papierwerk dat inefficiënt en foutgevoelig is, databases die slecht worden onderhouden en webshops die gebruiksonvriendelijk zijn. Wil je in jouw werk digitaal zaken doen met de vrijheid, flexibiliteit en slagvaardigheid die je privé inmiddels helemaal gewend bent? Dan kun je een beroep doen op de brede expertise van Van Egmond Groep! 

Welke uitdagingen op het gebied van digitaal zaken doen kunnen wij voor je oplossen?
Door digitaal zaken doen met Van Egmond Groep kun je veel winst behalen:

  • Laat jouw ERP-systeem naadloos gegevens en documenten uitwisselen met onze systemen;
  • Altijd toegang tot gestructureerde data en actuele artikelgegevens;
  • Gebruik onze uitgebreide en gebruiksvriendelijke Portal op een manier die aansluit op jouw werkwijze en systemen;
  • Maak gebruik van nieuwe mogelijkheden om je supply chain te optimaliseren;
  • Bespaar op papierwerk en handmatig computerwerk en verklein de kans op fouten;
  • Benut de capaciteiten binnen je bedrijf effectiever.

Systeemkoppelingen
Wij geven je toegang tot onze Portal, maar je kunt er ook voor kiezen om rechtstreekse koppelingen te laten leggen tussen jouw systemen en de onze. Met een systeemkoppeling kun je het betreffende proces optimaliseren, handmatig werk digitaliseren, terugkerende handelingen beperken, fouten reduceren en zo besparen op directe en indirecte kosten. 

Download de brochure Digitaal zaken doen
Ben je benieuwd hoe we jouw organisatie met onze dienstverlening rondom digitaal zaken doen kunnen ondersteunen? En wil je erachter komen hoe we je met digitaal zaken doen uit handen kunnen nemen zodat jij nog efficiënter kunt werken? We sturen je graag digitaal onze nieuwste brochure waarin we de mogelijkheden verder toelichten! Vul hieronder het formulier in en ontvang de brochure direct in je mailbox. Heb je een vraag over onze dienstverlening? Neem dan contact op met onze specialisten. We helpen je graag!