Inloggen
Terug Categorie
  1. Home
  2. Kastmontage materiaal

Kastmontage materiaal

4 subcategorieën

Ben je op zoek naar het juiste materiaal voor kastmontage? Bij Van Egmond Groep hebben we een ruim aanbod aan materiaal van goede kwaliteit van gekwalificeerde merken. Met het juiste materiaal bouw je een stevige kast waarop je kunt vertrouwen. Bekijk ons ruime aanbod.

Meer informatie

Om jouw kasten in te kunnen delen met de verschillende componenten, heb je stevig kastmontage materiaal nodig. Het materiaal maakt het mogelijk om de verschillende onderdelen op een juiste manier te monteren en een plek in de kast te geven. Bij Van Egmond Groep hebben we een breed aanbod aan verschillend kastmontage materiaal.

Waarom kastmontage materiaal?

Jouw componenten en kabels goed beschermen is een eerste stap, maar om ze op een juiste manier te monteren is een tweede. Een goede montage draagt bij aan een stuk gemak, overzicht en snel kunnen handelen. Zo kan je met een stevige montage ervoor zorgen dat componenten niet beschadigen en kan je met een bedradingskokers de kabels en draden op een nette en overzichtelijke manier leggen. Het hebben van een overzichtelijke, betrouwbare montage zorgt ervoor dat er minder snel schade kan worden aangebracht aan jouw componenten en wanneer dit dan toch het geval is, je het onderdeel gemakkelijk kan vervangen.

Welke opties in materiaal zijn er?

Er is verschillend montagemateriaal dat kan bijdragen aan een goede montage in de kast. Elk onderdeel heeft zijn eigen toepassing en voordelen, waarmee jij een betrouwbare en kwalitatief goede kast kunt bouwen. We bieden bij Van Egmond Groep de volgende materialen aan:

  • Aansluitrail en railkoper
  • Bedradingskoker
  • DIN- en montagerail
  • Divers montagemateriaal

Kastmontage materiaal kopen

Als professional kom je al snel uit bij Van Egmond Groep als je kastmontage materiaal wilt kopen. Wij leveren materialen van verschillende gecertificeerde fabrikanten, waardoor je weet dat je producten van goede kwaliteit kunt kiezen waarop je kan vertrouwen. Heb je een vraag of twijfel je nog ergens over? Met onze kennis en ervaring helpen we jou hier graag bij. Onze specialisten staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden, hoe complex en uiteenlopend ze misschien ook zijn. Neem gerust contact met ons op via 0314 375 300. We zijn daarnaast ook per mail beschikbaar via verkoop@vanegmond.nl.